• Rasmus Mühlback Hansen

Norske aktier - 4 interessante norske aktier som er købsaktuelle lige nu

Orkla ASA er et af Norges største børsnoterede selskaber. Kerneområderne er mærkevarer, kemi og finansielle investeringer. Orkla er Nordens største leverandør af mærkevarer til dagligvarehandlen. Orkla har etableret en bundformation, som det kan ses på grafen nedenfor. Yderligere opgang kan derfor forventes.


Man kan anvende følgende handelsstrategi:

Købskurs 76,50

Mål/Target 85,00

Stop loss73,00

Risk Reward 2,43Yara International er en norsk virksomhed, som fremstiller gødning og kemikalier. Yara har brudt op over en tidligere top som indikere at opturen skal fortsætte endnu. Bruddet sker på stigende positiv volumen samtidig peger MACD og RSI også op hvilket ofte forstærker sandsynligheden for yderligere opgang.


Man kan handle aktien på følgende måde:

Købskurs 413,00

Mål/Target 490,00

Stop loss 375,00

Risk Reward 2,03AF Gruppen er et af Norges ledende entreprenør- og industrikoncerner. AF Gruppen har nu brudt tidligere top og modstandsniveau i 165. MACD og RSI peger også på at kursen skal fortsætte op hvilket understøtter bruddet på modstandsniveauet.


Følgende handelsstrategi kan anvendes:

Købskurs 168,00

Mål/Target 210,00

Stop loss 150,00

Risk Reward 2,33FLEX LNG Er en ny fremtrædende shipping virksomhed med speciale i fragt af flydende naturgas. Aktien ligger i en sidelæns trendkanal og det ligner at den lige har afvist bunden. Dette betyder i første omgang at kursen kan søge tilbage mod toppen af kanalen i 164. Det er dog lidt risikabelt idet at hvis aktien bryder under bunden af kanalen så skal den længere ned. Derfor har jeg lagt en strategi med et stop loss lige under bunden på trendkanalen.


Handelsstrategi:

Købskurs 99,00

Mål/Target 164,00

Stop loss 80,00

Risk Reward 2,80Disclaimer:

Alt indehold på denne blog er på ingen måder en anbefaling eller rådgivning og det skal udelukkende opfattes som inspiration. Jeg opfordrer til at man selv laver sin egen analyse. Det vil tydeligt fremgå hvis Rasmus Mühlback Hansen har aktier i nogen af de nævnte selskaber eller lignende. Historisk Afkast er på ingen måde en garanti for fremtidigt afkast. Det anbefales at man investerer ansvarligt og kun med penge som man kan tåle at tabe. Rasmus Mühlback Hansen og Mühlback Invest kan på ingen måde holdes ansvarlig.


Rasmus Mühlback Hansen ejer aktier i følgende selskaber: Orkla og FLEX LNG

341 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle