• Rasmus Mühlback Hansen

Danske aktier - 2 købsaktuelle aktier i Danmark lige nu

Opdateret: 27. jun. 2019

Genmab er den anden aktie som ser rigtigt interessant ud og som er købsaktuel i øjeblikket. Genmab har været faldende på det seneste men ser ud til at have vendt til en opadgående trend i det nye år. Yderligere opgang kan derfor forventes. Både RSI og MACD indikere yderligere opgang og volumen er positiv. Ugegrafen kan ses nedenfor. Genmab A/S er et dansk-amerikansk biotekfirma.

Man kan anvende følgende handelsstrategi:

Købskurs 1.185,00

Mål/Target 1.515,00

Stop loss 1.050,00

Risk Reward 2,44

Torm Plc A er sidste aktie i denne omgang som er købsaktuel og går en spændende fremtid i møde med ny global lovgivning for forurening i skibsbranchen. TORM Plc A er en af verdens største transportører af raffinerede olieprodukter. Torm har længe haft en faldende tendens men lavet en god bund er er allerede begyndt at stige igen. Aktien er dog meget volatil, hvilket vil sige at udsving i kursen er større end normalt.

Man kan handle aktien på følgende måde:

Købskurs 54,00

Mål/Target 75,00

Stop loss 47,00

Risk Reward 3,00

Alle aktier bliver tilføjet til Mühlback Invest modelportefølje som der snart vil komme en opdatering på.

Disclaimer:

Alt indehold på denne blog er på ingen måder en anbefaling eller rådgivning og det skal udelukkende opfattes som inspiration. Jeg opfordrer til at man selv laver sin egen analyse. Det vil tydeligt fremgå hvis Rasmus Mühlback Hansen har aktier i nogen af de nævnte selskaber eller lignende. Historisk Afkast er på ingen måde en garanti for fremtidigt afkast. Det anbefales at man investerer ansvarligt og kun med penge som man kan tåle at tabe. Rasmus Mühlback Hansen og Mühlback Invest kan på ingen måde holdes ansvarlig.

Rasmus Mühlback Hansen ejer aktier i følgende selskaber: Genmab og Torm Plc A

48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle