• Rasmus Mühlback Hansen

Guld er købsaktuel efter mindre korrektion

Guld fik det forventede tilbagefald efter G20 topmødet i sidste weekend og er nu begyndt at stige igen. Guld er igen over det længerevarende modstandsniveau 1.400,00 og er derfor blevet købsaktuel. RSI og MACD peger på at opturen skal fortsætte. Efter den lille korrektion er det nu muligt at købe guld med et tæt stop loss og dermed opnå en rigtig god Risk Reward.


Man kan bruge følgende handelsstrategi:

Købskurs 1.420,00

Mål/Target 1.600,00

Stop loss 1.370,00

Risk Reward 3,60Barrick Gold Corp er en guldmine aktie som er børsnoteret både i USA og Canada hvilket betyder at man både kan handle den i USA og Canada. Jeg vil anbefale at købe aktien i USA da Volumen er størst der. Aktien brød modstand i sidste uge og faldt lidt tilbage samtidig med den lille korrektion der var i guld. Guldprisen og Barrick Gold er tæt korreleret. Guldminer ses ofte som en gearet investering når man gerne vil investere i guld. Årsagen til dette er at guldminer tjener væsentlig mere når prisen på guld stiger da deres omkostninger er relativt stabile, hvorimod guldprisen jo kun stiger med det den stiger. MACD, RSI og volumen taler for at bruddet på modstand i 15,50 er ægte og at kursen skal forsætte op.


Du kan bruge følgende handelsstrategi:

Købskurs 15,70

Mål/Target 22,00

Stop loss 14,50

Risk Reward 5,25Både Guld og Barrick Gold (US) tilføjes til modelporteføljen - Spekulanten.


Disclaimer:

Alt indehold på denne blog er på ingen måder en anbefaling eller rådgivning og det skal udelukkende opfattes som inspiration. Jeg opfordrer til at man selv laver sin egen analyse. Det vil tydeligt fremgå hvis Rasmus Mühlback Hansen har aktier i nogen af de nævnte selskaber eller lignende. Historisk Afkast er på ingen måde en garanti for fremtidigt afkast. Det anbefales at man investerer ansvarligt og kun med penge som man kan tåle at tabe. Rasmus Mühlback Hansen og Mühlback Invest kan på ingen måde holdes ansvarlig.

Rasmus Mühlback Hansen ejer ikke aktier i de nævnte selskaber.

30 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle