• Rasmus Mühlback Hansen

Købsaktuelle danske aktier

Genmab havde jeg køb på ved sidste opdatering af de danske aktier og den er stadig købsaktuel. Den indgår også stadig i modelporteføljen - Aktier. Genmab kæmper lidt med at bryde modstand i 1.240-1.250 men har stadig stigende bunde og derfor er jeg stærk positiv på at bruddet på modstand kommer inden længe. Både RSI og MACD indikere yderligere opgang og volumen er positiv. Ugegrafen kan ses nedenfor. Genmab A/S er et dansk-amerikansk biotekfirma.


Man kan anvende følgende handelsstrategi med nedenstående ændringer i forhold til sidste opdatering:

Købskurs ændret fra 1.185,00 til 1.217,00

Mål/Target stadig 1.515,00

Stop loss ændret fra 1.050,00 til 1.100,00

Risk Reward ændret fra 2,44 til 2,55Torm Plc A er ligesom Genmab stadig købsaktuel, specielt efter det lille tilbagefald som aktien har haft her på det sidste. Som nævnt tidligere er TORM Plc A en af verdens største transportører af raffinerede olieprodukter. Torm har længe haft en faldende tendens men har lavet en god bund er er allerede begyndt at stige igen. Aktien er dog meget volatil, hvilket vil sige at udsving i kursen er større end normalt. Aktien skal helst holde støtte i 56,00.


Man kan handle aktien på følgende måde med nedenstående ændringer i forhold til sidste opdatering:

Købskurs ændret fra 54,00 til 57,50

Mål/Target stadig 75,00

Stop loss ændret fra 47,00 til 50

Risk Reward ændret fra 3,00 til 2,33D/S Norden er endnu en shipping aktie ligesom Torm og selskabet opererer omkring 250 tørlast- og tankskibe. D/S Norden har været faldende i et længere stykke tid men aktien har nu etableret en bundformation er videre opgang er derfor sandsynligt. Den videre opgang får opbakning fra RSI, MACD og volumen som alle er positive.


En mulig handelsstrategi man kan anvende er følgende:

Købskurs 109,00

Mål/Target 150,00

Stop loss 90,00

Risk Reward 2,16Bavarian Nordic er en bioteknologisk lægemiddelvirksomhed med speciale i forskning, udvikling og fremstilling af aktive kræftimmunoterapier og vacciner til smitsomme sygdomme. Bavarian Nordic har haft en lang nedtur men er endelig begyndt at stige og har etableret en fornuftig bundformation. Aktien er støttet af positiv RSI og MACD, dog halter volumen lidt efter selvom den der positiv.


Handelsstrategien er følgende:

Købskurs 176,00

Mål/Target 250,00

Stop loss 140,00

Risk Reward 2,06D/S Norden bliver tilføjet til Mühlback Invest modelportefølje - Aktier.


Disclaimer:

Alt indehold på denne blog er på ingen måder en anbefaling eller rådgivning og det skal udelukkende opfattes som inspiration. Jeg opfordrer til at man selv laver sin egen analyse. Det vil tydeligt fremgå hvis Rasmus Mühlback Hansen har aktier i nogen af de nævnte selskaber eller lignende. Historisk Afkast er på ingen måde en garanti for fremtidigt afkast. Det anbefales at man investerer ansvarligt og kun med penge som man kan tåle at tabe. Rasmus Mühlback Hansen og Mühlback Invest kan på ingen måde holdes ansvarlig.

Rasmus Mühlback Hansen ejer aktier i følgende selskaber: Genmab, Torm A, D/S Norden.

29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle