• Rasmus Mühlback Hansen

Mühlback Invest - Modelporteføljer

Mühlback Invest har to modelporteføljer: Modelportefølje - aktier og modelportefølje - spekulanten. Modelportefølje - aktier indeholder kun aktier og bygger på de analyser jeg udgiver her på bloggen. Porteføljen henvender sig til den alm. Investor som hovedsageligt investere i aktier. modelportefølje - spekulanten henvender sig mere til den spekulative person, sjovt nok, og her vil der indgå investeringer i aktier, aktieindeks, valuta og råvare. Denne portefølje har dog en væsentlig højere risiko og investeringerne vil være langt mere risikofyldte end den anden modelportefølje. Idéen er at der en gang om måneden vil komme en opdatering på de to porteføljer.


Modelportefølje - aktier

Startede d. 25.06.2019 med en værdi af 500.000kr. hvor der er opsat nogle begrænsninger for at minimere risikoen. En position må ikke overstige 100.000kr i købsværdi. Det maksimale tab må ikke være over 5.000kr. Til sidst så må Risk Reward ikke være under 2.

Modelporteføljen bygger som sagt på de analyser som bliver udgivet her på bloggen og på nuværende tidspunkt ser den således ud:

Modelportefølje - spekulanten

Startede d. 28.06.2019 med en værdi af 500.000kr. hvor der er opsat nogle begrænsninger for at minimere risikoen. En position må ikke overstige 100.000kr i købsværdi. Det maksimale tab må ikke være over 5.000kr. Til sidst så må Risk Reward ikke være under 2.

Denne modelportefølje bygger også på analyser fra bloggen dog har der ikke været nogen købssignaler som jeg har valgt at lægge i spekulantporteføljen.

Disclaimer:

Alt indehold på denne blog er på ingen måder en anbefaling eller rådgivning og det skal udelukkende opfattes som inspiration. Jeg opfordrer til at man selv laver sin egen analyse. Det vil tydeligt fremgå hvis Rasmus Mühlback Hansen har aktier i nogen af de nævnte selskaber eller lignende. Historisk Afkast er på ingen måde en garanti for fremtidigt afkast. Det anbefales at man investerer ansvarligt og kun med penge som man kan tåle at tabe. Rasmus Mühlback Hansen og Mühlback Invest kan på ingen måde holdes ansvarlig.

Rasmus Mühlback Hansen ejer aktier i følgende selskaber: Genmab, Torm, Orkla, FLEX LNG og Getinge B.

28 visninger0 kommentarer