• Rasmus Mühlback Hansen

Svenske aktier - 4 købsaktuelle aktier i Sverige

Elekta B er en biotek virksomhed som udvikler og producere produkter til at bekæmpe kræft. Elekta har brudt modstandsniveauet i en sidelænstrend hvilket indikerer yderligere opgang. RSI og MACD peger også på at kursen skal op, dog er volumen neutral.


Man kan anvende følgende handelsstrategi:

Købskurs 134,00

Mål/Target 165,00

Stop loss 120,00

Risk Reward 2,21Getinge B er en svensk industrikoncern, som fremstiller sundhedsteknologisk udstyr til f.eks. autoklaver, hjerte-lungemaskiner, respiratorer og patientløftere. Getinge har lavet en klassisk bund-formation og er nu på vej op i en stigende trend. RSI og MACD er positive og indikerer videre opgang. Volumen er neutral.


Handelsstrategi:

Købskurs 146,00

Mål/Target 200,00

Stop loss 120,00

Risk Reward 2,08Inwido er et svensk aktieselskab indenfor produktion og salg af vinduer og døre, der hovedsageligt er opbygget igennem opkøb og fusioner af vindues- og dørvirksomheder. Casen er lidt den samme som Getinge hvor aktien netop har etableret en bund-formation. Med bruddet op over modstand i 63,25 betyder det at aktien er i en stigende trend hvilket er godt understøttet af RSI og MACD. En stor positiv volumen understøtter bruddet. Man skal dog være opmærksom på at dette er en mid cap aktie hvilket betyder at den har en lavere volumen end andre aktier og at det kan give likviditetsproblemer i tider hvor aktiemarkedet faldet. Dette betyder at der kan være stor afstand mellem sælgers og købers kurs.


Kan handles på følgende måde:

Købskurs 64,00

Mål/Target 78,00

Stop loss 58,00

Risk Reward 2,33Svolder B er et svensk investeringsselskab som primært køber aktier i svenske mid og small cap segmentet. Svolder minder om casen med Elekta hvor aktien har brudt modstandsniveauet på en sidelæns trendkanal. Dette indikerer at opgangen skal fortsætte og det er godt understøttet af en positiv RSI og MACD samt en stærk positiv volumen. Svolder er også en mid cap aktie og dermed skal man også være opmærksom på denne og ikke tage en alt for stor position.


Handelsstrategi:

Købskurs 125,00

Mål/Target 160,00

Stop loss 108,00

Risk Reward 2,06Elekta og Getinge bliver tilføjet til Mühlback Invest modelportefølje for aktier som der snart vil komme en opdatering på.


Disclaimer:

Alt indehold på denne blog er på ingen måder en anbefaling eller rådgivning og det skal udelukkende opfattes som inspiration. Jeg opfordrer til at man selv laver sin egen analyse. Det vil tydeligt fremgå hvis Rasmus Mühlback Hansen har aktier i nogen af de nævnte selskaber eller lignende. Historisk Afkast er på ingen måde en garanti for fremtidigt afkast. Det anbefales at man investerer ansvarligt og kun med penge som man kan tåle at tabe. Rasmus Mühlback Hansen og Mühlback Invest kan på ingen måde holdes ansvarlig.

Rasmus Mühlback Hansen ejer aktier i følgende selskaber: Getinge B

141 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle